Skip to content Skip to footer

Staff

Brief info

Farshad heeft jarenlange ervaring in de schoonheidsindustrie en is een gerespecteerde naam in de wereld van haarstyling. Zijn expertise reikt van klassieke kapsels tot moderne, gedurfde looks. Hij is bekend om zijn vakmanschap in het toepassen van geavanceerde technieken zoals overloop en baard, die ervoor zorgen dat elke klant een stralende en unieke uitstraling krijgt. Hij heeft een scherp oog voor detail en streeft er altijd naar om de wensen van zijn klanten perfect te vervullen. Farshad werkt uitsluitend met hoogwaardige producten om de gezondheid en vitaliteit van het haar te waarborgen. Zijn benadering is klantgericht en persoonlijk; hij neemt de tijd om de specifieke behoeften en voorkeuren van elke klant te begrijpen. Dit zorgt ervoor dat elk kapsel niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook naadloos aansluit bij de individuele stijl van de klant. Hij gelooft in het creëren van een comfortabele en ontspannen omgeving waarin klanten zich kunnen laten verwennen en genieten van hun schoonheidservaring. Of het nu gaat om een elegante avondlook of een frisse dagelijkse stijl, Farshad zorgt ervoor dat elke klant met een glimlach en een vernieuwd gevoel naar buiten gaat.

You don’t get many offers while looking for a quick shave and cut. Thanks for the wonderful experience at Nelson Barbershop.

Thomas J. Blackwood

I am happy that I have used some of your premium products and feel absolutely great. Your barbers are the best. Keep it up.

Malcolm Edison

Everything about this place is simply great! I loved the atmosphere and friendly staff. Incredible job, I wish you luck!

Alex Graceland

Adam's Services